- İaşə obyektinin fəaliyyəti, bazar və arzu olunan biznes hədəfləri üçün müvafiq işlər hazırlamaq, təklif etmək, təsvir etmək və qiymətləndirmək.
- Xüsusi olaraq işlərin pik vaxtlarında mətbəxin bütün əməliyyatlarına nəzarət etmək, zəruri sayıldıqda, müvafiq tənzimləmələri həyata keçirmək.
- İstehlak auditinin nəticələrinə cavab vermək və müvafiq dəyişikliklərin həyata keçirilməsini təmin etmək.
- Bütün işçilərin bazarda mövsümi və yeni məhsullar haqqında ən yeni məlumatlara malik olmaqlarını təmin etmək.
- Masaya verilən yemək və qida məhsullarının dadına baxmaq və nəzarət etmək
- Təsdiqlənmiş menyunun davamlı şəkildə icrasını təmin etməklə, iaşə obyekti üçün kulinariya standartları müəyyən etmək və hər bir məmulatın hazırlanması və təqdim edilməsi üçün əməkdaşlara zəruri biliklər öyrətmək.
- Müştərilərin kulinariya gözləntilərini qarşılamaq və üstələmək üçün xüsusi menyular yaratmaq, alternativ təkliflər vermək, müştərilərin spesifik tələblərini qarşılamaq və onlarla ünsiyyətdə olmaq.
- İnventarların idarə edilməsi, otelin əməliyyat avadanlıqları və digər aktivlərinə müntəzəm texniki xidmət göstərilməsi, o cümlədən nominal anbarların təşkili, tələb olunduqda, avadanlıqlara qulluq, onların qorunub saxlanılması və inventarlaşdırılması işlərində iştirak etmək.
Namizədə tələblər:* Komputer biliyi xususi ile excell
*Dil biliyi xususi ile Rusca arzu olunandır
*İdarəetmə qabiliyyətinə malik olmalı
*Satışları artırmaq məqsədi ilə malların detallı analizin hazırlamaq
*Çatışmayan mallar haqda məlumat vermək;
*Satışı zəyif olan mallarda təkliflər irəli sürmək;
*Günlü və aylıq raporları hazırlamaq;